Základná škola

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Pytagoriáda

Pytagoriáda je matematická súťaž, v ktorej okrem správnosti vypočítaných príkladov rozhoduje aj čas, za ktorý žiaci vypočítajú dané príklady. V decembri sa uskutočnilo školské kolo Pytagoriády, v ktorom bolo 16 úspešných žiakov 3. a 4. ročníka.
25 Apr 2024

Spoznaj cudzie slová

Väčšina z nás pri komunikácii používa bežné slová, ale pre vaše vlastné vzdelanie je obdivuhodné, keď poznáte aj cudzie výrazy. Cudzie slová sa dnes stali neodmysliteľnou súčasťou našej každodennej komunikácie.
25 Apr 2024

Deň Zeme

Deň Zeme sa každoročne koná 22. apríla. Jeho cieľom je upozorniť ľudí na problémy životného prostredia. So žiakmi druhého stupňa sme si tento deň pripomenuli aj na vyučovaní anglického jazyka.
22 Apr 2024

Deň narcisov

Žltý narcis je symbolom boja proti rakovine a každoročne si tento boj pripomíname Dňom narcisov, ktorý tento rok pripadol na štvrtok 18. apríla 2024. Tento deň sa preto niesol v znamení žltej farby umelých aj živých narcisov na podporu všetkým ľuďom, ktorí čelia tejto zákernej chorobe.
22 Apr 2024

Školkári na MsÚ v Brezne

V rámci témy týždňa" ...Rodným mestom..." sa škôlkári zúčastnili exkurzii na Mestskom úrade v Brezne. Prijal nás p. viceprimátor Ing. Miroslav Fašang. Na mestskom úrade nás prijali v obradnej sieni, kde si deti samy vyrobili medaile s pečaťou Brezna.
21 Apr 2024
Návrat na obsah