07/2023

Základná škola s materskou školou
Pionierska 2 Brezno
Prejsť na obsah

Miniškola s Guľkom-Bombuľkom - 5. deň

Olympiáda zábavných disciplín bola lákadlom pre našich prváčikov. Začala poriadnou rozcvičkou a rozbehaním na atletickej dráhe. Skákanie cez pozemný rebrík, triafanie raketiek na cieľ, kopanie lopty do bránky, jazda obratnosti na kolobežke, skákanie vo vreci, chôdza s loptičkou na tenisovej rakete a triafanie loptičiek do vedier nebolo žiadny problém!
14 Jul 2023

Miniškola s Guľkom-Bombuľkom - 4. deň

Guľko-Bombuľko sa hral v triede s novými kamarátmi - dramatizovali, spievali, tancovali a nádherne maľovali. Po fajnej desiate sa hrali na dvore, pretekali na atletickej dráhe... Pred dažďom ich ukryl nový altánok. Vyskúšali tiež spoločenské hry zo školského klubu. Všetci sa tešia na zajtrajšiu olympiádu!
13 Jul 2023

Miniškola s Guľkom-Bombuľkom - 3. deň

Guľkovi-Bombuľkovi noví kamaráti sa už zoznámili. Dokázali, že poznajú písmenká svojich mien. Krásne ich vyfarbili, vymodelovali z plastelíny a dozdobili rôznymi trblietkami. Zároveň vyrobili nádherné dekorácie na triedne nástenky. Po občerstvení spoznávali priestory školy. V telocvični mali pripravenú parkúrovú dráhu, ktorú s nadšením viackrát vyskúšali. Sladký obed bol bodkou za dnešným superdníkom!
12 Jul 2023

Miniškola s Guľkom-Bombuľkom - 2. deň

Guľko-Bombuľko si našiel byt a postupne spoznáva svojich nových kamarátov. Deti mu usilovne pomáhali rátať, zaznačovať počty predmetov a geometrické tvary. Pátrali po číslach ukrytých v pracovnom liste. Po fajnotkách pani kuchárok šli na plavbu loďou a zahrali sa v parku. Obedík tiež zachutil, hladoši si dali aj dupľu.
11 Jul 2023

Putovný tábor ŠKD

Na začiatok prázdnin nám pani vychovávateľky pripravili týždeň plný výletov a zábavy.
Naše letné putovanie sme zahájili vo Zveroparku Žarnovica, kde nás okrem zvieratiek čakal aj rozprávkový okruh s rozprávkami a najmä „kopec zábavy“, kde sme sa mohli dosýta zabaviť.
07 Jul 2023

Učitelia nezaháľajú ani v lete

Vyučujúci geografie a dejepisu opustili začiatkom júla priestory školy, kde sa už tradične vykonávajú všetky práce súvisiace s koncom školského roka a zároveň prípravné na ten nový. Cieľom nášho výjazdu do terénu býva spoznávanie zaujímavých miest v regióne, pričom poznatky potom sprostredkúvame žiakom.
07 Jul 2023
Návrat na obsah